Transport Persoane Romania-Italia

Theo Trans Iaşi este o companie de transport intern şi internaţional, înfiinţată încă din anul 2000. Oferim o gama variata de servicii in domeniu, printre care cele mai importante sunt tractările auto pe platformă, transport de persoane, coletăria internațională, precum și servicii de mutari complete.
Transport persoane international din Romania catre Italia si retur. De peste 15 ani calatorim in siguranta cu TheoTrans. Oferim un raport calitate-pret excelent, o echipa de soferi profesionisti, amabili si dornici sa va ofere o calatorie cat mai placuta, precum si conditii optime pentru transportul bagajelor.

Am redus preturile pentru ruta Romania-Italia si retur.

Pentru cei mici calatoria cu TheoTrans nu se plateste.
Copilasii cu varsta de pana in 10 ani calatoresc gratuit.

De acum pretul unui bilet cu TheoTrans este de doar 69 de euro!
Pentru detalii si tarife nu ezitati sa ne contactati la numerele:

Romania: +40/ 0744239821 sau +40/ 0744249086

Italia: +39/ 338 502 7473 sau +39/ 340 724 9745

*tariful este valabil pentru toti clientii din Romania sau Italia.

SEDIU ROMANIA

Str. Pacurari, Nr 57 | IASI - Romania
+40/ 0744239821 | 0744249086
theotransiasi@transportplatforma.ro

Trasee transport platforma auto in Romania

SEDIU ITALIA

Cso Sebastopoli, Nr 199 | TORINO- Italia
+39/ 338 502 7473 wind | 3407249745
theotransiasi@transportplatforma.ro

Trasee transport platforma auto in Italia

INTREBARI FRECVENTE

Ce acte sunt necesare calatoriei cu TheoTrans?
Inainte de a intreprinde o calatorie in strainatate, te rugam sa te asiguri ca ai asupra ta urmatoarele documente:

• buletinul/cartea de identitate sau pasaportul valabil minim 6 luni;
• biletul de calatorie;
• asigurarea medicala (optional).
Ce acte sunt necesare pentru a se putea calatori cu un minor?
Politistii de frontiera permit iesirea din tara a cetatenilor romani minori numai daca sunt insotiti de o persoana fizica majora, in urmatoarele cazuri:

a) minorului care este inscris in documentele de calatorie ale ambilor parinti si calatoreste in strainatate insotit de acestia;

b) minorului care este inscris in pasaportul unuia dintre parinti si calatoreste în strainatate impreuna cu acesta daca parintele insotitor prezinta o declaratie notariala a celuilalt parinte, din care să rezulte acordul acestuia cu privire la efectuarea calatoriei respective în statul sau in statele de destinatie, precum si cu privire la perioada acesteia.

Declaraţia celuilalt parinte nu este necesara daca parintele insotitor face dovada ca minorul i-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila sau ca celalalt parinte a decedat.

Nu este necesară declaratia parintelui decazut din drepturile parintesti sau declarat disparut, daca insotitorul face dovada in acest sens.

Pentru alte situatii, care nu au fost cuprinse aici, consultati site-ul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontiera, www.politiadefrontiera.ro
Pot transporta animale de companie prin TheoTrans?
Da, TheoTrans va ofera oportunitatea de a calatori alaturi de prietenul dumneavoastra, fie ca vorbim de pisici, caini, papagali. Trebuie sa fie respectate urmatoarele cerinte: • pasagerul trebuie sa fie in posesia unui pasaport international de calatorie pentru animalul sau de companie;

• sa aiba cip de identificare, sa fie vaccinat în conformitate cu prevederile legale;
• sa fie consultate cu maxim 72 de ore inainte de plecarea in cursa de un medic veterinar care confirma in carnetul de sanatate diagnosticul "clinic sanatos";
• sa nu fie gestante;
• sa nu provoace disconfortul celorlalti pasageri;
• sa aibe achitat tariful aferent deplasarii animalului de companie (tariful practicat este similar cu pretul platit de pasager pentru deplasarea pe traseul dorit fara a se aplica insa reduceri de tarife);
• sa fie transportate in cusca standard IATA (se poate procura de la magazinele specializate în vânzarea produselor pentru animale de companie).

Sunt acceptate la transport maxim 3 custi.
Ce acte sunt necesare minorului ce calatoreste alaturi de o persoana majora?
Minorului care este titular al unui pasaport individual si calatoreste alaturi de o alta persoana fizica majora i se permite iesirea numai daca persoana insotitoare prezinta:

• declaraţie notariala a ambilor parinti sau, dupa caz, a parintelui caruia minorul i-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila, a parintelui supravietuitor ori a reprezentantului sau legal, care sa cuprindă acordul acestuia cu privire la efectuarea calatoriei respective de catre minor, la statul sau statele de destinatie, la perioada in care urmeaza sa se desfasoare calatoria, precum si datele de identitate ale insotitorului respectiv;
• certificatul de cazier judiciar;
• daca este cazul, documente din care sa rezulte calitatea de persoana desemnata din cadrul unei societati comerciale autorizate, in conditiile legii, sa desfasoare activitati de transport international de persoane.

Theo Trans Iasi - Peste 10 ani de experienta in transporturi Romania - Italia